Beachflag med logo tryk

Beachflag er en super god måde at fange dine kommende kunders opmærksomhed på. Med et proffessionelt beachflag fra SignFlex er du sikret at dine kunder ser dit budskab. De er perfekte til både indendørs og udendørs brug til events, messer, foran forretningen, til festivaler og koncerter, samt meget andet blikfang. Selv om de hedder og kaldes beachflag, er de  ikke kun til brug på stranden!  Med deres flotte facon og mobilitet er beachflag en ideel måde at bringe dit budskab til mulige kunder.

Du ser beachflag overalt og det er ikke uden grund, da de er omkostningseffektive i forhold til prisen og den opmærksomhed og synlighed det giver.
Dette skyldes blandt andet også at de er høje og dermed stikker godt op over folkemængden og derfor hurtigt fanger folks opmærksomhed.

Hos SignFlex.dk skal du ikke kun forvente billige beachflag, men også flag af en høj kvalitet, og du kan vælge mellem mange forskellige modeller og størrelser.

Designet bliver trykt med gennemtryk, på den ene side af flaget og et spejlbillede er vist på den anden side og alle vore eventflag leveres inkl stang, for og en praktisk bæretaske

For manger er det ofte svært at vide præcis, hvordan et flot beachflag designes, men fortvivl ikke for vores grafiske afdeling er naturligvis altid klar til at hjælpe dig videre.

Se de forskellige modeller og priser på billige beachflag HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *