Roll-Up systemer og rollup displays

Skal du på messe eller udstilling, eller mangler du et flot blikfang i receptionen, i forretningen, på udstillingen, i klinikken eller ……
og det ikke er noget der må koste en formue, ja så kommer du ikke udenom en roll-up med banner og print !
Og en roll-up er billigere end du tror og de giver en helt fantastisk opmærksomhed på enten det produkt du gerne vil præsentere, eller om det er en virksomheds præsentation.
Vi har altid Danmarks billigste rollups !

Se de mange forskellige tilbud på roll-up inkl. banner og print KLIK HER

Hos SignFlex leveres alle roll-ups med banner og print, inklusiv en sort bæretaske til opbevaring og transport. Vi leverer således altid et komplet roll up system, der er klar til brug.  Banneret sidder godt besyttet i rollup-kassetten.
Opsætningen foregår meget enkelt og let. Først drejes fødderne ud på rollupkassetten, den 3 delte stang samles og sættes ned i kassetten og herefter tager man fat i topskinnen og trækker banneret ud og sætter den på stangen, der har en holder øverst.
Det tager under et minut at sætte op, selv for uøvede, og nedpakningen er lige så let.

Leveringstiden er blot 3 hverdage for et rollup-system med print, men vi har også mulighed for at levere fra dag til dag, mod et mindre gebyr, hvis du står og skal afsted på udstilling her og nu.
Printene fremstilles på luksus Premium StayFlat PET-medie i en flot fotokvalitet, og banneret fremstår skarpt og i klare farver.
Send din trykklare PDF fil til os og vi klarer resten, hurtigt og enkelt og levere systemet hvor du ønsker.
Har du ikke selv mulighed for at fremstille en trykfil, så fortvivl ikke, vi har egen grafisk afdeling, der gerne hjælper med layoutet, helt som du ønsker det.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 70 77 00 78 og få råd og vejledning, det koster ikke noget !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *