Sandwichskilte og gadeskilte

Gadeskilte og Sandwichskilte er nok den mest populære form for skiltning for forretninger, frisører, restauranter og mange flere typer af virksomheder, og du ser dem over alt i gadebilledet og et shoppingcentre med mere. Med vort store udvalg, finder du garanteret et gadeskilt der falder i din smag og passer til den anvendelse du ønsker.

SignFlex kan tilbyde flere hundrede forskellige typer og størrelser af gadeskilte SE HER >

Vi tilbyder gadeskilte i mange forskellige udformninger og størrelser, fra de billige Alu-Line A-bukke, der som navnet antyder er fremstillet i aluminium over vore EXPO modeller der alle er fremstillet i stålrør, der efter bukning og svejsning, bliver galvaniseret og pulverlakeret. De er derfor meget vejrbestandige og fremstillet til mange års brug i det danske vejr.

Stormsikrede gadeskilte

Et fuldstændig stormsikret udendørsskilt er vor Heavy Outdoor Sign, der leveres med en meget kraftig betonfod.
Vores kraftige udendørs skilte med den ekstra tunge betonfod, er den ultimative form for et gadeskilt. Der er nemlig ikke gået på kompromis i produktionen af disse udendørs skilte, på nogen punkter og de er udført i galvaniseret stål, og med en ekstra kraftig bagplade.
Fødderne er fremstillet med tunge betonmoduler, og udformet så man flytte skiltet rundt med en palleløfter.
Hele konstruktionen er udformet på en måde, som sikrer at beton-modulerne ikke kan bruges til hærværk.

Plakaterne sættes i sikre klaprammer, der har en 42 mm kraftig alu-profil, naturligvis på begge sider af skiltet. Dine plakater er dermed godt sikret, men de kan skiftes let og hurtigt, der skal bruges et nøgleværktøj, som medfølger.
SE vor Heavy Outdoor Sign gadeskilt HER >

Vi har også flere andre typer af meget vindstabile sandwichskilte, som fx Wind-Line Waterbase og Wind-Sign, disse er også udført i ekstra kraftige materialer og der er fjederbelastet overgang mellem foden og selve skiltet, så skiltet vil bøje af i vinden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *